Kirgizië

Bekijkadvertenties

Realigro.nl is de eerste wereldwijde vastgoedzoekmachine waarmee u advertenties van te koop staande panden kunt zoeken in Kirgizië

Onroerend goed te koop in Kirgizië

Kirgizië is een ruig Centraal-Aziatisch land dat langs de Zijderoute ligt, de oude karavaanroute tussen China en de Middellandse Zee.

Het wordt begrensd door Kazachstan in het noorden, Oezbekistan in het westen en zuidwesten, Tadzjikistan in het zuidwesten en China in het oosten. De hoofdstad en grootste stad is Bishkek.

Vóór de onafhankelijkheid was Bishkek een Russische stad, met het grootste deel van zijn Russische etnische bevolking. Momenteel vertegenwoordigt deze etnische groep ongeveer 20% van de bevolking van de stad, wat een weerspiegeling is van een grote emigratie in de jaren na de onafhankelijkheid. Met hun bezorgdheid voornamelijk over economische onzekerheid, in plaats van etnische onrust, emigreerden veel Russen met familie- of professionele banden naar andere post-Sovjetrepublieken vanuit Kirgizië.

Deze migratie heeft geleid tot een grote hoeveelheid onroerend goed te koop in Kirgizië en op de kapitaalmarkt, met een overeenkomstige daling van de onroerendgoedprijzen. Momenteel zijn de meeste aspirant-Russische emigranten met vooruitzichten in andere landen al vertrokken, en degenen die blijven, hebben te maken met gunstiger economische vooruitzichten. De dagen van grote externe migraties zijn voorbij en daarmee zijn de ernstige aanbodschokken weggenomen die voortvloeien uit het teveel aan onroerend goed dat in Kirgizië te koop staat als gevolg van de exit.

Migratie naar kapitaal, zoals gebruikelijk is in ontwikkelingslanden waar zakelijke kansen minder beschikbaar zijn in kleinere steden, draagt ​​bij aan een gestaag toenemende vraag naar woningen in Bishkek.

Met het begin van de economische groei en een toenemend aantal gezinnen dat inkomen verdient voor huisvesting van betere kwaliteit dan die van het Sovjettijdperk, komt het "euroremont" -proces vaker voor. Dit proces omvat eigendommen te koop in Kirgizië met westerse of Zuid-Koreaanse apparaten en apparatuur, interne boilers, ramen met kunststof kozijnen die beter afdichten dan houten kozijnen uit het Sovjet-tijdperk en meer uniforme vloeren dan traditionele parketvloeren of vloeren met zware lambrisering. Vaak bevinden deze gerenoveerde en verbeterde appartementen zich in flatgebouwen uit het Sovjettijdperk naast niet-opgewaardeerde eenheden.

Kaart, prijsontwikkeling en statistieken

Related panden

Cod. 3311

Verkoop 2 Slaapkamers, Kirgizië, Aktobe, Aktobe, Side

25,560.00EUR
Verkoop
2 Slaapkamers

110 m²
3-slaapkamer appartement en samen kamers vindt u hier een stijl, elegantie en kwaliteit! Om de beste kwaliteit en design te krijgen
UNAVAILABLE
Kaart, prijsontwikkeling en statistieken
2005-2024 REALIGRO REAL ESTATE LTD. All Rights Reserved - VAT Nr: 893969932
Neikos Digital Agency
  1. Voorkeuren

    Stel uw voorkeuren in zoals taal, munteenheid en vierkante meters of square feet, voor een beter resultaat op de Realigro website.

    Stel nu Dit bericht niet meer tonen
BB